Fredagsmys och inför KM imorgon lördag

Jag köpte rosa Nikeskor för att ha som coola vardagsskor men nu har de istället blivit ett par löpardojor i sin rätta bemärkelse. Jag gillar dem skarpt.

Jag köpte rosa Nikeskor för att ha som moderna vardagsskor men nu har de istället blivit ett par löpardojor i sin rätta bemärkelse. Jag gillar dem skarpt.

Jag avslutade arbetsveckan genom att löpa en 9,5 km lång sträcka. Hade som mål att få ihop minst 9 km och fick till och med en bonussträcka på 500 m. Nu är jag snart uppe i milen! Det blev ca 1 km asfalt 4 km grus och 4 km teknisk stig. 45 minuter och en snittfart om 4,50 min/km enligt Runkeeper. Jag har den inställd på rapportering om kilometertid och sträcktid efter varje 2 km sträcka. Det är bättre än jag trodde, idag höll jag på att tappa lite fart men då var hon där i lurarna och påminde mig om att jogga på.

Keith, som jobbar på Isaberg, har hyrt in oss i en stuga så vi blir Hestrabor i helgen. Mysigt! Vi kommer att ladda med ett glas rött Italienskt vin och smågodis ikväll. Och på söndag står vi i starten och hejar på de som ska tävla i Nissanracet (kajat från Isaberg-Gislaved).

Anderstorps OK Klubb Mästerskap.

Vi testcyklade banan i onsdags. Den är verkligen fin. Ingen asfalt så långt ögat kan nå. Drömlika stigar som är i toppskick och en kul och lite tekniskt utmanande avslutning nerför berget. Vi körde i makligt motionärstempo och det tog ca 50-55 minuter att ta sig runt.

Det ska bli riktigt kul och alla är välkomna, det är inte försent att anmäla sig. I dagsläget är det ca 60 st i vuxenklassen. Jag tror att Anders Stenberg (total 3a i långloppscupen i H40 i år) är favoriten i herrklassen. I damklassen har jag lite dålig koll på vilka som är anmälda.

Sedan är det några arbetskamrater anmälda också så det är utlyst att det blir SM (Svenstigs Mästerskapen). I den form jag är nu har ingen möjlighet att klå Daniel som jag tippar som vinnare i den utmaningen.

Jag älskar arrangemang av den här typen. Det är roligt att träffas och stämningen brukar vara god.

Höjdprofilen som berättar om en start i uppförsbacke och avslutning nerför...

Höjdprofilen som berättar om en start i uppförsbacke och avslutning nerför…

bild (20)

Morris har varit med en dag och kollat så att Keith inte tar ut sig för hårt med röjsågen…
Vad är det med män och röjsågar, varför tröttnar de aldrig?

3 reaktioner på ”Fredagsmys och inför KM imorgon lördag

  1. Ha en trevlig helg då!! Härligt löparväder idag! Jag sprang dock bara 7 km idag…. 34 minuter, fast inga tekniska stigar, mest grusväg (fast rejäl höjdskillnad). HÄRLIGT med omväxling i träningen!! Kram till dej å Keith :)

  2. Bra där. Kul! Då kanske du vill följa med och springa gummiloppet den 5 oktober? Kram hälsa Glenn och barnen och ha en god helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s