Träning på torsdagar i Bor.

Nu har det blivit ett stående inslag med torsdagsträning som utgår från Stationshuset i Bor och avslutas inne på fiket.
Vi var ett gäng igår igen. Det gick rätt hårt i mina mått mätt. Jag var inte med och utmanade i backarna, det finns inte kapacitet till det ännu. Mycket frustrerande och ovant. Men jag väntar tålmodigt på bättre tider.

Vi har kört en torsdagsrunda på ca 1,40 h, mest grusvägar och lite bredare stigpartier. Igår föreslog Pelle en skarv runt ”Högatåget” -en lång, mörk, nysladdad backe. Jag var egentligen fikasugen redan men hängde på och det blev jobbigt! Och vetskapen av att det sköts ett 169 kg tungt vildsvin där i söndags och att hans släkt går runt och är bittra fick mig att inte stanna till iaf.

Fikat smakade också desto bättre efter Högatåget. Flera koppar kaffe, fralla och snickerskaka ihop med vänner är en bra avrundning på en vanlig torsdag.

Det är en helt öppen träning där alla är välkomna! Bara roligt om vi bli fler, dock blir det inget nästa torsdag då guiderna ska till värmen och cykla. Men å andra sidan bjuder Värnamo mtb in till Karlsforsrundan med avslut på Stigs med en kall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s