Denna härliga morgon

bild (8)

bild (9)Idag hade jag en jobbig morgon i löparskorna. Jogging före frukost är alltid jobbigt. Men den känslan när man väl har genomfört det är oslagbar. Sprang på lite olagliga åkrar, hoppade över taggtrådar och kröp under elstängsel, sprang vidare runt Osudden och igenom vår nya MTB bana (den ska jag berätta mer om i ett annat inlägg). Solen sken och vädret var perfekt och väl hemma hade jag (såg jag till att ha) en mil i benen. Det är jag nöjd med. Genomsnittet var 5.20 min/km.

Kaffet och flingorna med Arlas honungsyoughurt smakade bättre än en vanlig måndag.

Stålmormor

Nu ska jag åka till mina hemtrakter, ca 2 h i bil enkel resa, för att träffa mamma och vi ska hälsa på mormor. Igår var mormor akut väldigt dålig, hade andningsuppehåll, hade inte kraft att prata och prognosen sades vara att hon har 2-20 timmar kvar i livet. I morse när mamma ringde var jag säker på att det var dåliga nyheter. Men min mormor är urtypen för en finsk ”Stålmormor” personifierad. När mamma kom till sjukhemmet idag satt hon i sin rullstol och log välkomnande. Helt fantastiskt.

Samtidigt vet vi att oddsen för att hon ska klara sig en längre tid inte finns. Men jag är så lycklig över att jag idag ska träffa henne! Vår Stålmormor!

2 reaktioner på ”Denna härliga morgon

  1. Du är så härlig Sandra! Vilken start på en solig lördagsmorgon! När jag läser dina rader så kan jag känna igen mej i hur underbart jag tycker att det är att alldeles för sig själv springa i naturen. Hoppas du har en trevlig dag ihop med din mamma och mormor. Kram!!
    // A-K.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s