Cykelträning

Cykelträning.
Jag ska försöka öka träningsmängden successivt fr.o.m. denna veckan och se hur kroppen reagerar på det. Främst ska jag cykla mer, bl.a. lite längre pass.

För det krävs lite planering i och med att jag ska resa en del, till Uppsala och Stockholm och vända i mitten av veckan. Men det är just vid dessa tillfällen löpningen är smidig att kunna ta till.

Dagens.

Idag fick jag till 1 h 35 min crossåkning efter jobbet, vilket var mer än jag hade hoppats på då det har varit ruskigt väder med regn här i Värnamo. Jag hade tur och fick inte en enda droppe på mig.

Rundan gick till Hånger via den raka och fina banvallen. Hånger är en by och där finns en väg som leder ut till landet och bondgårdar, där på landet finns en fin uppförsbacke som tar några minuter att cykla uppför. Jag stannade kvar där och körde den tre gånger, tre bra intervall. Och med P3 Star i lurarna gick tiden hyfsat snabbt.

Väl hemma blev det hemmabakta frallor och kaffe ifrån vår kaffemaskin som varit på service. Små enkla goda saker som förgyllde veckans första kväll.

Imorgon ska jag försöka få till minst 2,5 h på cykeln.

Klockan 18,45 är det bäcksvart numer.

20131021-222937.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s