Tillsammans-fika.

20131102-170634.jpg
I skrivandets stund förväller jag kantareller. Det finns en del i skogen kring oss, hittade ca 18 st idag samtidigt som jag cyklade en kort runda med MTBn. Det var härligt och rofyllt.

Tillsammans-fika som förgyllde vardagen.
I torsdags aviserade Pelle och Carina om inställt cykelpass pga regn men fikastunden på Stationshuset i Bor bestod. Ett inställt pass är också ett pass. Ibland. Vi var 10 cyklister som hittade dit och hade trevligt! Det är verkligen en stor del i ett intresse att träffa likasinnade och socialisera. För oss (Keith, mig och många fler) har tillsammans-cykling varit ett begrepp som handlar om att cykla tillsammans, vara tillsammans, ha roligt tillsammans, resa tillsammans och också tillsammans bli starka. Keith som var initiativtagare till detta projekt fick redan efter två år 128 st som cyklade Vätternrundan tillsammans. Det var häftigt. Jag tycker också att det är ett starkt minne när vi gick i mål tillsammans det året. Vi hade tränat och haft roligt tillsammans med målet att cykla Vättern runt på sub 7,40 (det blev 7,38).

Nu är det andra mål än Vättern men tillsammans-temat lever kvar, åtminstone i våra liv. Vi tycker att det är som roligast när man cyklar och gör saker tillsammans. Det hindrar inte att alla har olika mål. Cykling som motion eller tävlingsform -allt är lika kul!

Assos
Jag ska skriva om Assos underbara höst och vinterkläder inom kort. Jag älskar min ij habu jacka! Den är perfekt att cykla i på höstkanten. Köp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s