Späckad söndag.

20131103-214943.jpg

En fullspäckad dag
Till att börja med så har jag cyklat TRE timmar idag. Äntligen! Första 2,15 tog jag crossen till Hånger, Böke, Dannäs, grusvägen till Kärda, Maramö, Värnamo och Helmershus. Motvind och mycket regn sista 40 min gjorde mig blöt, trött och hungrig. Jag gjorde ett klädombyte till torra kläder, drack en high5 återhämtningsdryck och sedan fortsatte träningspasset på MTBn. Keith var redan ute så när jag kom släpade han runt mig på banan i 45 min. Varvet är ca 1,8 km numer och riktigt kul men den suger kraft. Nu när det har regnat hela veckan är det extra blött och tungt. Och jag känner mig ganska otränad.

Men jag är nöjd, det är första passet på över två timmar denna hösten och förkylningen försvann tidigare än väntat. Vore fint om jag kan träna mer kommande veckor.

Därefter träningspasset vart det ett himla tempo med diverse fix i huset, dukning till tio gäster, mathandlande och matlagande. Som vanligt var det fullt kaos till två minuter före gästerna steg in. Då var diskbänken ren, maten i ugnen och vi var nyduschade.

Mitt i allt gjorde jag en vintrigare krans till entrén.

20131103-220413.jpg
Nu har vi diskat och städat och är helt redo för en tidig kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s