Mindre träning mer kök!

Förra veckan blev det mindre träning.

Sedan i somras har jag inte kunnat styra träningen, utan har fått ta det som det känns i kroppen just för tillfället. Under två veckor har jag haft ca 11-12 h, vilket har varit bra för att vara nu. Förra veckan avslutade jag med ett pass där kroppen änterligen(!) svarade, efter det kände jag mig helt slut i ett par dagar och aningen nedsatt och på gränsen på att bli sjuk… kroppen säger helt enkelt ifrån och det gör den mycket tidigare än jag är van vid. Detta beror på att vi (både jag och Keith har samma symptom) har haft twar, säger man.

Nu ser jag framåt och hoppas på att jag är återhämtad och att jag under veckan ska få till minst ett långpass över tre timmar och minst ett till två hårda pass.

Helgen

Vi har inte varit helt stilla i helgen då vi har monterat kök, skottat snö och sedan sprang jag snölöpning både i fredags kväll och lördags morse. Det är lärorikt att bygga kök, jag är inte lika van som Keith så han har projektansvar och tog rollen som projektledare. Han delegerar och jag försöker göra mitt bästa för att få dit skruvar och spikar där de ska vara. Precis när jag kommit igång och började fatta hur ett skåp byggs ihop var de klara…

Vi har satsat på ett IKEA kök, de har många smarta lösningar och bland annat bygger vi på deras nya princip att hänga skåpen på en skena som man fäster i väggen. Det funkar bra men det kräver noggrannhet. Vid ett tillfälle hade vi satt den 1 mm för högt i ena ändan vilket förde med sig att hela raden blev ca 1 mm ojämn. Tålamod!

bild (1)

Tvingman, ett bra verktyg.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s