Förmiddag med distanspass och sedan fick jag hämta hem Keith från sjukan.

Just nu är jag den enda som är vaken här hemma. Morris snarkar högt, det är på gränsen för vad jag som ljudkänslig står ut med. Keith är just hemkommen från en sjukhusvistelse och är helt utslagen.
Han har haft magsmärtor en tid som han inte velat undersöka. I onsdags fick jag nog och försökte på mitt argaste sätt få iväg honom till sjukhuset, men utan resultat. Dock kulminerade smärtorna i torsdags och det blev en akutoperation där blindtarmen och även varbildningar på tarmarna togs bort. Det har varit smärtsamt men gått bra så långt. Och det verkade tom som att han haft det trevligt på sjukhuset där han och pensionären Stig delade rum. De bytte telefonnummer och vi hann knappt hem förrän han sa ”jag kommer sakna Stickan”.
Nu återstår vila och återhämtning i några veckor. Jag ska göra allt för att han tar det lugnt nu och sedan kommer med ut på cykeln.

Jag är också helt slut
Själv har jag inte genomgått en operation men ett distanspass. Då blir man också trött.
Men mer skönt trött.

20131214-210859.jpg
Vi började kl tio i Bor. Fem tappra som var sugna på att få ihop minst nio mil runt Rusken. Vädret var perfekt och efter Svenskbygdsbacken (283 möh) vart det riktigt varmt.

20131214-211503.jpg
Det är en trevlig runda med några kul backar.

20131214-211637.jpg
Vi cyklade på i distanstempo och hade det riktigt mysigt. Tiden och milen tog ut sin rätt och strax efter Hörle började jag känna mig riktigt seg samtidigt som jag och Carina tog en förning ihop. Jag sa till övriga att det blåste mer motvind nu och de svarade med ”ja, du verkar trampa tungt”. Vilket stämde. Men när jag och Viktor skulle fortsätta förningen kände jag hur vinden turligt lättade samtidigt som övriga avslöjade att han hållt i min cykel. Vi får se när jag bjuder igen för det.

20131214-212847.jpg
Idag var det perfekt temp för att mina favorithanskar från Assos skulle komma till sin fulla rätt.

20131214-213023.jpg
Jag gillar bäst att cykla först och fika sen. Särskilt om vintern då det blir extra svårt och kallt att komma igång efter en paus. Bäst är att fika i Bor på stationshuset, jag får inte nog av dras goda hemmabak. Frallor, lussebullar, kakor… Alltid lika gott! Det är en riktig guldkant i vardagen att kunna träffas där och fika.

20131214-213431.jpg
Rusken runt. Check!

20131214-213726.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s