Skitpass.

Usch
Vilket måndagspass!!! Jag är i en stuga på Isaberg ikväll för att jag har kört Keith till sitt jobb då han som nyopererad inte kan köra bil ännu och var tvungen att fixa lite med siffrorna.
Såg fram emot att springa här ända tills jag tog första steget som var tungt, pinade mig uppför slalombacken -100 höjdmeter, och beslutade mig för att ta den blå slingan. Det var mörkt, duggregnade och var dimmigt så jag såg knappt 10 meter fram trots att jag lyxat och tagit vår grymmaste pannlampa.

Stormen Sven hade verkligen ställt till oreda. Det var helt omöjligt att ta sig fram på den blå slingan pga av alla stora träd som vält. Så jag beslutade mig redan efter ca en km att vända. Eftersom sikten var usel och träden och rotvältarna stora kom jag på villovägar i skogen. Det gjorde mig på riktigt rädd, räddare än jag varit på länge faktiskt. Tanken slog mig att jag inte hade koll på hur bra batteriet var laddat till pannlampan.

Som tur var hade jag telefonen med mig och Strava var igång, vilket gjorde att jag kunde se på kartan hur jag skulle ta mig tillbaks. Pust!

Sprang sedan istället asfalten ner för berget till Hestra och planerade för att ta cykelvägen tillbaks (ca 3km) till stugbyn, där jag började. Hittade dock inte cykelvägen så jag tvingades springa stora vägen.
Då plötsligt slocknade lampan. Batteriet, tänkte jag. Men nej, sladden gick av. Tre km bäcksvart asfaltslöpning var dock bättre än att bli lämnad till vargarna i skogen.

Det var helt enkelt ett skitpass idag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s