Onsdagsträning i Bor inspirerar.

Det är i inspirerande att träna ihop med andra. Just därför vill jag gärna cykla minst ett pass i veckan med sällskap. I vanliga fall brukar jag och Keith cykla flera pass tillsammans men nu när han har opererat magen har vi inte kunnat det. Förhoppningsvis tar han sin premiärtur till helgen!

Gemenskaps pass i Bor.
Pelle o Carina kallar till träning i Bor var onsdag. Det är en av veckans höjdpunkter, mycket för att vi fikar och pratar efteråt. Det är ett perfekt sätt för mig och Keith att vara sociala.

Vi utgår från att alla ska hänga med men vi lägger upp rundan så att det finns möjlighet att köra på i några längre backar för den som vill och vi cyklar ca 1.30-1.45 h. Och alla är välkomna, ju fler desto roligare.
I går blev det långbord i Stationshuset.

20140108-224823.jpg
Nu laddar jag för helg.
Två arbetsdagar kvar sen är det helg, på lördag kommer vi vara på Isaberg igen. Är det någon som är träningssugen får ni gärna höra av er… Jag tränar gärna med sällskap. Den blå leden lär vara i bättre skick nu då de har sågat och burit bort träd under veckan. Regnar det föredrar jag att löpa och annars är ju cykling alltid kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s