Fikarunda i Bor

20140212-225557.jpg
Det var fullmåne på kvällens pass, inte så lätt att fota med en iPhone. Tycker fullmåne är vackert men spöklikt. Något läskigt över det.

Även Pelle syns lite svagt på bilden. Han höll sig långt fram idag, den mannen gör i och för sig det för det mesta. En riktig slitvarg och tacksam att utmana när det blir lite åka!

Halt
Nu när temperaturen sjunker om kvällen ändrar sig underlaget makalöst snabbt. Från att vara vanlig asfalt till att endast en timme senare bli isgata.

Rundan o fika
Vi cyklade i nästan två timmar på små grusvägar och kuperad asfalt. Mot Rydaholm och över Horda och grusvägen till Sölaryd, ca 45 km.

Väl på fiket anslöt i vanlig ordning fler cyklister. Vi fikade och hade det mysigt samtidigt som cykelsnacket gick varmt. Alltifrån hur kul det ska bli med långloppscupen, hur skönt det ska bli att cykla i värme till att anmälningarna till Cycle Camp rullar in.

Cycle Camp
Missa inte att vara med på lägret som har för avsikt att vara Sveriges bästa cykelläger. Det ger mycket inspiration och bättrar på formen. Dessutom serveras det utsökt mat på Höganlofts välrenommerade restaurang. Man träffas och har kul helt enkelt!

Fina fikakoppar och fin inredning gör det extra gemytligt på Stationshuset.

20140212-231435.jpg

20140212-231516.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s