Mat, träningssällskap och vår.

Så! Då sitter jag här vid frukostbordet igen. Med en smörgås istället för gröt då havregrynen är slut och jag glömde slänga med det när jag storhandlade i söndags.

Jag var inspirerad att googla på recept och hamnade på en blogg med fina bilder på maten som också lät enkel, snabb och såg god ut: http://www.linneasskafferi.se/

Jag valde ut fyra enkla recept. Som ni förstår är det inte riktigt vår kopp av te att laga mat. Det kan vara kul ibland men samtidigt svårt att hinna med och den riktiga glöden finns inte där varken hos mig el Keith. Men det ska ju göras!

Carina och Pelle kom på kvällsmat (och cykling)

20140218-071247.jpg
Bild:linneasskafferi.se
Vi tycker det är praktiskt att ha vänner som gillar att vara sociala på en cykel. Då kan man bjuda med dem på en fin cykelrunda till vindkraftverken, Vallerstad och Skåperyd före man äter och skräller.

Och på måndagens matschema stod det Bulgursallad. Det verkade fungera även till Pelle och Carina. Tacksamt att bjuda på mat efter ett cykelpass, så om du, som vi, inte är en fena i köket se till att gästerna är hungriga och har tränat före, då smakar det mesta!

Jag och Keith tycker det vart ett tufft cykelpass medan Carina och Pelle inte alls kände det samma. Så kan det vara!

För övrigt tog jag min damcykel till och från jobbet igår. Det var nästan lite vårkänsla att hämta den i garaget och höra kvittrande fåglar… Och när jag cyklade hem vid fem var det ljust. Snart så!

2 reaktioner på ”Mat, träningssällskap och vår.

  1. Tack för en trevlig runda i skogen, underbar mat samt mycket cykel snack , jag som var inställd på en macka efter passet blev glatt överraskad när det serverades varm Bulgursallad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s