Cykelkvällar och cykeltävlingar är kul.

Onsdagkväll i cykelns tecken

Igår var jag (och ett hundral ytterligare) på Roupez i Jönköping. Calle och gänget på Roupez bjöd tillsammans med Sportsson och Craft in till ett event. Förutom mackorna, alla cykelintresserade, Vacchi och Scottcyklarna var det utlottning av fina priser där jag vann en fin hjälm, det blev jag mycket glad över.

Det vart en bra kväll och det var framförallt trevligt att träffa cykelkompisar som vi inte sett på länge. Jag blir glad när människor tar initiativ och ordnar för andra.

Cykling i Bor

Ikväll blir det cykling och efter det fika i Bor. Vi har hållit på ett tag med det, vilket är ett trevligt inslag i vardagen.

Cykling nästa helg

Jag vill åka till Visingsö och cykla träningstävling, är det någon mer som vill följa med? Det vore trevligt om vi kan bli några stycken från staden.  Läs mer här och observera att man inte behöver licens. Det är ett ypperligt tillfälle att få ett bra och roligt träningspass och dessutom få känna på hur det kan vara att tävlingstävla i landsvägscykling.

Det är verkligen den största anledningen till att jag cyklar. Det är så otroligt roligt!

Tävlingar 2014

Jag kommer att köra en hel del långlopp i cupen 2014. Exakt vilka är jag fortfarande inte klar över. Men Billingeracet, Mörksuggejakten. Lida Loop, Finnmarksturen, Bockstensturen och det nya Ulricehamnsloppet är tanken att jag ska tävla. Cykelvasan 2014 är den tävlingen jag verkligen vill vara i bäst form till, det är en bana och ett lopp som passar mig perfekt.  Landsvägs SM ligger samtidigt som Ränneslättsturen, det tycker jag är synd men jag tänker nog cykla SMet som i år avgörs i Götene och vid Kinnekulle.

Utöver detta kommer jag klämma in tävlingar som passar. Jag har inte kollat så jättenoga på tävlingsprogrammet men när jag ögnade igenom tycker jag att det såg ut som det är massor fler tävlingar till detta året. Många helger ser ut att vara som ett smörgåsbord av tävlingar, i synnerhet de första helgerna av tävlingssäsongen.

Jag är fortsatt osäker på min status med formen och återhämtningen men räknar med att jag ska vara i form tills Cykelvasan i Augusti. På vägen dit är det viktigaste av allt att ha roligt. Det är verkligen den största anledningen till att jag cyklar. Det är så otroligt roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s