På berget

Vi har bytt ut huset mot en stuga på Isaberg. Igen. Det är så mysigt här på berget. Jag har tagit mig en ledig dag imorgon och planerar att vara ute och cykla istället för att sitta inne på kontoret och producera marknadsmaterial. Det känns helt rätt.

Hoppas att väderrapporten inför imorgon stämmer så långt att det ska vara uppehåll. Ikväll har regnet vräkt ner, vinden har varit kraftig och temperaturen har letat sig ner mot nollan.

När jag steg upp imorse var det minus, därför bytte jag utepasset till ett innepass på spinningcykeln. Jag kickstartade dagen med 10 st enminutersintervaller med 1 min vila mellan varje och 2*2 minuter enbensövningar. Tot 50 min. Tyvärr var känslan lagom bra, jag låter det vara osagt om det berodde på träning före frukost.

Ändock skönt att ta ut sig, efter passet var jag mer redo för en lång dag på jobbet. Keith har jobbat med mtb lederna och ligger utslagen på soffan och slumrar.

Såhär såg köks och soffdelen ut förra gången vi checkade in här och denna gången har vi samma stuga. Gemytligt och fint.

20140325-232631.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s