Mars härligaste väder.

Perfekt väder för utomhusaktiviteter idag. Efter att ha bakat bröd och krattat i land smög jag iväg till garaget och hämtade en hoj. Tycker att Keiths cykel är alldeles för bra för att samla damm så jag lånade den.

Keith hade fullt upp med att fälla träd. Vi måste ha ved till nästa vinter, man vågar knappast hoppas på att den ska bli lika mild och fin som denna.

20140330-234548.jpg
Träning med sällskap
Får nog tänka tillbaka ända till september för att minnas ett utepass med så lite kläder som jag hade idag. Ca 17 grader och sol här i Värnamo och det är bara den 30e mars. En och annan hade tom kort-kort på sig på träningen. Och det såg skönt ut.

Jag tränade ihop med Värnamo MTB och vi körde stigar i två timmar. Riktigt, riktigt härligt. Det är alltid bra gemenskap och god stämning på de passen. Grymt!

Eftersom vädret var fint och kroppen kände sig träningssugen skarvade jag på en timme. Viktor, vck-junior, var inte sen att hänga på. Jättetrevligt med sällskap hela vägen. Och kul att snacka cykel och tävlingar, tiden går fort med sällskap.

Väl hemma hade vi fyra träd mindre och tre bucklor mer på min bil. Så kan det också gå!
>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s