Mtb-Campen var en härlig helg.

mtb camp_1

Jag suger fortfarande på karamellen från helgens MTB-Camp på Isaberg. Det är härligt vad en grupp mäniskor kan skapa bra sammanhållning under en helg. Jag var med som gruppledare och Pelle, Carina, Marcus, Dan och Fredric var också med som ledare tillika stämningshöjare.

De tog med stor skicklighet och glöd hand om varsin grupp och skapade mtb-dynamik i skogen. En ovärderlig insats för sammanhållningen och tillsammanstänket (Keiths togetherness anda).

Utmaningar

Alla deltagare ställdes inför utmaningar, alla av olika karaktär. Och mig veterligen var det många som segrade. Man kan alltid långt mer än man tror. Alltifrån att ha tagit steget till att vara med på ett MTB-läger till att sätta de tekniska nerfarterna eller att vara först upp på berget. Eller ännu värre -bita ihop och cykla med blodigt skav orsakade av cykelbrallorna (för övrigt är det många som angett att de fått skav från Craft brallorna).

Mina egna utmaningar låg primärt i att få till bra cykling i den gruppen jag ledde men även i att försöka hänga med grabbarna i flytet i nerfarterna och såklart ville jag bjuda dem på lite mjölksyra i en och annan uppförsbacke.

Martins rapport från lägret  

Här kan ni läsa en kul rapport om lägret ur en vinnares perspektiv. Martin, som skrivit inlägget, blev en profil under lägret.

http://cykellistan.blogspot.se/2014/04/kung-for-en-helg.html

Fler sammankomster att längta till

Jag och Keith är glada för att det finns fler läger och träffar under vår, sommar och höst att se fram emot.

Läs om dem här på Isaberg hemsida.

Sedan kan man alltid komma och träna på  Bike Day på onsdagar kl 18 på Isaberg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s