En helg går så fort.

20140629-220758-79678277.jpg
Helgen har rusat. Vi har haft det mysigt och har gjort små utflykter i den mån jag orkat, bland annat till Dannäs våffelcafé. Grannarna har bjudit på fika. Jag har bakat en kaka. Vi har även haft många besök av vänner. Och vi har följt helgens cykeltävlingar via radiosändningar online. Både landsvägs SM och Ränneslättsturen.

Under hela dagen har det känts som att jag har missat något kul. Så är det också. Ända sedan jag passerade mållinjen på Ränneslättsturen förra året har längtat efter årets tävling. Det är ett av de finaste långloppen med sina underbara stigar mil efter mil.

För övrigt vann Alexandra Engen i damelit, kul att hon var med och gav stjärnglans till tävlingen.

Det går framåt.
Jag gör små framsteg genom att jag kan promenera lite längre, vara uppe lite mer och idag slog jag rekord genom att sova till 7,15 -det var skönt. Jag har fortfarande ett stort behov av att vila flera gånger per dag, vilket också gör gott för kroppen.

När jag gav mig ut på min 3-4 km långa promenad sade jag till Keith ”nu beger jag mig på mitt löppass”. För efter promenaderna har jag varit lika trött som jag skulle ha varit efter ett löppass.

Det är samtidigt väldigt skönt att kunna gå ut i skogen och njuta trots alla frakturer.

Morris är inte heller kry.
Vår underbara vän och hund Morris har sedan tidigare problem med sin rygg. Han har haft ont den senaste veckan och är mycket trött så han hänger inte med på mina promenader. Det känns såklart jättetrist och vi blir oroliga var gång han har ont.

Idag fick han, motvilligt, gå med på att bli klippt.

20140629-224349-81829021.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s