Min status.

Det blev en promenad med en småländsk vy.

Det blev en promenad med en Småländsk vy.

Träning och status.

Förutom att jag har fikat och vilat har jag tränat. Min träning består numer i att komma ut och gå.

Jag funderar mycket på om jag läker bra och hur snabbt jag kan vara tillbaks i den vanliga vardagen. Nu har jag avverkat 3,5 vecka och borde därmed ha gjort minst 1/3 av tiden med korsett och halskrage. Jag har fått höra många olika bud på hur länge jag ska bära dessa attiraljer. Det blir troligtvis röntgenplåtarnas resultat som avgör när det är dags. Förresten så fick jag kallelse till min första kontroll av ryggen, det blir nästa vecka och känns lite nervöst.

Igår minskade jag ytterligare lite på morfintabletterna, nu tar jag minimal dos morgon och kväll. Utöver det tar jag Alvedon och en inflammationshämmande tre gånger per dag. Tanken är att jag ska ha minimalt med värk så att jag orkar vara upp och mobilisera.

Tyvärr har jag  haft ett par jobbiga nätter med oregelbunden sömn vilket tar ut sin rätt. Nu hoppas jag att kommande natt blir bättre. Bra sömn är svårslaget.

Mysiga fikastunder.

Vid ett tillfälle på jobbet uttalade jag mig om att sockerkaka är en trist och smaklös fika. Det höll inte övriga arbetskamrater med om. Och idag fick jag äta upp det när en av mina arbetskamrater dök upp med nybakt sockerkaka. Den var god, jag gillar bra hembakt. Tack så mycket!

Det är alltid mysigare att fika med sällskap.

Det är alltid mysigare att fika med sällskap.

 

3 reaktioner på ”Min status.

  1. Skönt att läsa att det går framåt! Hoppas du får positiva besked efter röntgen.
    Kram Elisabeth 😃

    • Tack för omtanken Elisabeth! Och TACK-TACK-TACK-TACK-TACK för att du tog hand om mig direkt efter olyckan. Jag är så tacksam för din hjälp! Kramar från mig Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s