En helg att njuta av.

Jag vaknar alltid väldigt tidigt, tar en promenad för att mjuka upp kroppen som känns stel efter en natts stillaliggande sedan äter jag frukost och efter det lägger jag mig och sover igen.

Idag promenerade jag förbi majsfälten som ligger en bit från oss.

De senaste dagarna har varit ganska kämpiga. Med det menar jag att det har känts som att orken varit sämre, jag har tvingats vila mer och det har helt enkelt blivit, som läkarna också har beskrivit som en del i återhämtningsplanen, ett bakslag.

Men igår vid middagstid, när jag hade vilat ca 4 timmar vände det igen och jag piggnade till lagom tills Marcus kom förbi och gjorde sällskap på en promenad följt av svts sändning av kortbane SM i cykel.

Besök av bästa syster yster och Ronnie istället för Mörksuggejakten.

Efter en hel dags väntande och längtande rullade äntligen den vita Passaten in på gården. Min syster och Ronnie har kommit på besök. Egentligen skulle vi varit i Dalarna och cyklat Mörksuggejakten. Jag gav ett långlopp i 40 års present till Ronnie och han hade valt ut just Mörksuggejakten. Men inget lopp utan mig så det får vänta…

Istället har de packat med sig cyklarna, som de köpte efter att ha skickat 210 st sms med frågor om vad man bör tänka på inför ett cykelköp. Och de var det värt för de är hittills jättenöjda med sina cyklar. Syster köpte en Cube och Ronnie en Scott Scale. Så idag ska de ihop med Keith visa cyklarna hur det ser ut i Värnamo. Efter det ska jag bjuda med de på fika i Bor.

Kan inte bli bättre

För mig kan det knappt bli en bättre helg. Jo såklart att även jag skulle fått hänga med ut på cykelrundan.

Systerkärlek är iallafall något speciellt!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s