Lugna dagar med både vila och träning

Här ligger Morris och väntar på att jag ska träna klart. Jag har fått till ett och annat spinningpass vilket jag är nöjd och glad för. Men det är mer för välmåendet än att jag tycker det är kul. Det är speciellt att bära både halskrage och korsett när man tränar, sedan är jag inte heller i friskt tillstånd så glad i träningscykel utan jag försöker cykla ute så mycket som möjligt även på vintern. Men jag kör på och tycker det är skönt att få bli trött och svettas ordentligt. bild (17)

Även en lugn sport som fiske är svettig i den rådande högsommarvärmen. Och fiskarna verkar mindre hungriga och nappade inte på pappas lockbete.

bild (19)

bild (23)

Det är lätt att bli uppgiven efter att linan har trasslat och fiskarna har annat för sig. Då kan man lika gärna gå hem. bild (20)Så! Plötsligt händer det! En abborre visar sig vara hungrig. Nog för att den var så liten att vi släppte i den igen men det är fiskelyckan som gör att man blir lite mer fiskesugen och stannar kvar och gör några försök till. Hoppet…

bild (15)

Men till slut får även en fiskare ge sig.

bild (13)

Jag håller kvar vid att morgonpromenera, det är skönt att komma ut och mjuka upp kroppen lite. Jag har fortfarande svårt att sova om morgnarna och är stel i ryggen när jag vaknar. För övrigt upplever jag värmen extra tuff nu när jag är skadad och nu har jag minskat än mer på värktabletter och upplever att går bra med värken.

bild (21)

bild (22)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s