Bike day och grillad pizza.

20140730-174723-64043992.jpg
Det är dags att jag har en cykelbild på bloggen. Idag är Cannondalen på Isaberg och gör livet hårt för Keith. Han har nämligen pass där var onsdag, Bike day. Det är öppet för vem som helst att delta, samling klockan 18 på parkeringen vid receptionen. Åk dit och ha kul om du äger en mountainbike och en hjälm!

Själv är jag hemma och har haft en bra dag hittills. Jag har varit på jobbet och besökt kollegor och kollat så att kontoret inte dammat igen helt.

Dagen började med en morgonpromenad med sällskap. Bror min dök till vår glädje upp igår. Med sig hade han en kasse med mjöl, chili, vitlök, tomatpuré, mozzarella, champinjoner, grön sparris, paprika, salladslök, oregano i kruka, ruccola och färska räkor. Av det bakade vi (mest han) pizza som vi lade på grillen.

Det var på tiden att vi invigde vår ”pizzasten” som köptes in för ca 5-6 år sedan. Det blev en grymt god pizza och det var väldigt trevligt att samlas kring tillagningen. En pizzasten är en bra investering till hushållet.

20140730-182436-66276122.jpg
Det enda jag saknade var ett finglas med röd italiensk dryck i. Eller förresten, det var inte det jag saknade mest. En cykeltur före hade inte heller varit helt fel! Snart så…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s