Bra kvalitet på dagens cykelpass.

Idag visade väderprognosen risk för regn, vilket det också blev. Så jag är nöjd med klädvalet som föll på Assos LS.skinFoil_fall (en underställströja som passar på hösten) och sJ.climaSchutz (vindjacka som tål lite regn). Den sistnämnda funkade riktigt bra så länge det duggregnade men på slutet av passet tilltog regnet och då blev jag fuktig under. Det är inte meningen att den ska klara mängder regn och fördelen är att jackan inte är för tät och ”andas”. Jag gillar sJ.climaSchutz även om namnet på jackan är något ansträngt att komma ihåg och att skriva.

Bra kvalitet på passet
Jag hade för avsikt att ligga på lite hela tiden under dagens grus och asfaltsåkande. Det gick fint och efter ca 2 h och 5 mils malande på Scotten var jag nöjd. Lade in någon fart- och pulshöjning som en extra krydda för benen. Dessa pass är nyttiga för att bättra på ”slätdraget”.

Och för att berika tiden med inspiration lyssnade jag på Marathon podden där två enastående profiler berättade öppet om sina bedrifter inom löpning. Rune Larsson och Evy Palm. Jag har även hört Rune live då han var en av två föreläsare på Cycle Camp för ett par år sedan. Det är en beundransvärd man på många sätt som jag kan rekommendera att lyssna till.

Väldigt typiskt höstruskväder. Grått, regn och hård vind. Det blåste så kraftigt att det var svårt att höra podden emellanåt.

IMG_8939.JPG
Knäckebrödet inne i värmen satt som en smäck.

IMG_8941.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s