Det blev en fika före jobbet.

IMG_9054.JPG
Jag hamnade lite hastigt på ett fik istället för hos sjukgymnasten. Han hade dubbelbokat och den andra patienten hann före mig. Otur. Och väl på fiket skulle jag hugga i på en god youghurt de brukar ha här men de har slutat med den och börjat med chiapudding istället. Den var inte lika god. Otur.

Cykellivet då? Det har legat nere i ett par dagar. Otur? Nä, jag har helt enkelt inte haft lust att cykla. Igår blev det istället rekord i löptur. Inte tidsmässigt men längden. 8 km har jag inte löpt sedan olyckan. Ca 5,15 fart. Löpning är verkligen rått för kroppen. Både rygg, ben och höftböjare är utsatta och får smällar av stötarna i fotisättningen. Det har ju med ovana att göra också sånt brukar bli bättre när man kommit igång.

(Fyller på kaffet och äter min fralla)

Mysig morgon före jobbet!
Det blev ju en mysig morgon det här. Men snart får jag bege mig till jobbet och jobba så snabbt jag kan med diverse marknadssaker. Det är mycket att göra! Jag jobbar fortfarande deltid, något annat skulle bli för tufft. Att sitta och stå vid en dator i flera timmar i sträck är krävande för min kropp som det är nu. Jag är helt slut efter min arbetsdag och vilar alltid när jag kommer hem. Sängen med höj och sänkbart ryggstöd står kvar i köket.

Ikväll blir det cykling och styrketräning.

Hoj hoj.

En reaktion på ”Det blev en fika före jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s