Helgen i stort och smått.

Helgen.

Vi har haft ett par dagar i lägre tempo, både jag och Keith har behövt fylla på med energi. Det tycker jag att vi har lyckats bra med.

– Igår fick vi oväntat besök av vänner som vi inte har träffat på väldigt länge, jättemysigt och hjärtligt. Det var härligt att ses och det kändes som igår.
– Jag har sovit middagstupplur.
– Keith har haft garagetid och mekat och ställt ordning cyklar.
– I och med att vi ställde om klockan kändes morgonen lång. Det vart soffan, fika och TV4 morgon för mig medan Keith föredrog TED-talks vid datorn.

IMG_1485.JPG
– Jag bakar väldigt gärna, det ger mig ro i själen på ett härligt sätt. Det blev både fröknäckebröd och jordnötssmör-fudge.

IMG_1488.JPG
– Mitt halsont gick över i fredags och istället blev jag förkyld. Men idag kände jag mig så pass pigg att jag hängde med Keith på höstpremiär med cx-cyklarna. Kändes ovant, stumt och stelt. Det tar alltid ett par pass att vänja kroppen vid sittställningen som skiljer sig från MTBn.

IMG_1487.JPG
Vi har ibland olika åsikt om vilken runda vi ska ta. Men idag var vi ganska överens om att det blev en fin runda över Vallerstad genom Källunda med alla fina ekar som Keith pratade sig varm om, passerade Kärda och avslutade med backarna upp till fd Ekenhaga handelsträdgård.

IMG_1486.JPG
– Vi har, som alltid, pratat mycket cykel och funderar på en cykelaktivitet i Helmershus…
– Tror att vi kommer avsluta söndagen i soffan och titta på I huvudet på Gunde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s