Lördagspasset ihop med Keith.

IMG_9292.JPG
Det blev ett roligt och inspirerande pass ihop med Keith idag på förmiddagen.
Han laddade för en kall runda trots att termometern visade 8 grader. Det är sk barmittsar han har på handtagen, och för en som har problem med frusna händer kan det vara räddningen.

IMG_9298.JPG
Vi hade, för en gång skull, enats om en runda före vi begav oss. Minimalt med asfalt, lite stig och mest grusväg. Tempot skulle vara ”lagom”. Och vi skulle stanna och fika/luncha i Bor. Och det var ungefär så det blev.

Karlsfors.

IMG_9300.JPG

IMG_9315.JPG

IMG_9311.JPG
Jag glömde vattnet på trappan hemma och Keith som åkte på sin sprillans nya 13,1 kg tunga carbonvinterhoj hade inte monterat flaskställ.
Min Scott Scale 910 väger in på 11,4 kg fullutrustad (pedaler, skärm, flaskhållare). Det kommer jag att få höra många gånger i vinter!

IMG_9301.JPG
Eftersom jag haft en förkylning som grott i veckan ville jag inte gå på max. Men vi körde på lite grann i Hindsenbacken som är en 2,5 km grusvägsbacke, det kändes förvånansvärt bra. Vi behövde inte ta tjuren vid hornen utan kom upp ändå.

IMG_9320.JPG
Men för att ta oss ner behövde Keith faktiskt ”take the bull by the horns” då vi blev stoppade av fem tjurar som intagit vägen där vi skulle. Jag var rätt skräckslagen ett tag. Det byttes nämligen roller ett par gånger -ibland hade Keith övertag och andra gånger var tjurarnas ledare på väg att ta kommandot. Men där var vi rätt lika (jag och tjuren) han gav sig och vi kunde cykla vidare.

IMG_9326.JPG

IMG_1504.JPG
Nu är det lördagsmys för hela slanten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s