God Jul.

Vi sitter nu i bilen (1,5 h) på väg från Aneby och ska fortsätta fira jul i Värnamo.

Hoppas att ni alla som läser min blogg har det mysigt och njuter av julen. Att ni som vill vila gör det, att ni som behöver hämta kraft gör det, att ni som inte har träffat nära och kära på länge gör det, att ni som vill träna mycket gör det (Stravas Rapha Festive 500). Julen är en helg med möjligheter.

Förra året var jag en av få tjejer i Sverige (kanske den enda) som genomförde Stravas Festive 500, alltså att cykla 500 km mellan julafton och nyårsafton. Det var en nyttig vecka och en ganska tuff utmaning. I år har jag lite andra förutsättningar och tror inte att jag är redo för mängden. Men jag skulle väldigt gärna vilja. Jag verkligen älskar att träna mot mål. Jag gillar både planeringsfasen, genomförandet och tillfredsställelsen av att fullfölja. Det ger mig inspiration att sätta nya mål.

Som ni vet är både jag och Keith förtjusta i skogen. Så idag när vi tog en promenad gick det inte undvika att tänka cykel. I naturen där vi gick fanns möjligheter att ha kul på hojen. Vår passion för MTB gjorde sig återigen påmind. Även på julafton i Aneby.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/7d8/16119904/files/2014/12/img_0235.jpg
Det blev faktiskt en vit jul före vi lämnade byn.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/7d8/16119904/files/2014/12/img_0244.jpg
God Jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s