Sjukgymnastbesök, skavanker och fredagskänsla.

Igår började jag dagen hos sjukgymnasten. Det var på många sätt ett bra möte. Han har bra förståelse för hur kroppen reagerar och är i en vardag som innehåller mycket träning.
Jag har haft en kämpigare period ett par veckor och det sätter sig på näthinnan och jag funderar mycket på vad som är bäst att göra för att jag ska må så bra som möjligt och inte riskera att bli sämre. En påminnare, som jag vet såväl men behöver höra från någon annan för att ta in, ”du har inte samma återhämtning än, det tar längre tid just nu” ”du ska se det positivt att du kan utsätta dig men var inte rädd för att vila”.

Ischiasnerven har spökat
Jag upptäcker löpande små skavanker där vissa blir till problem om de inte ger med sig. Ett sådant exempel är min ischiasnerv som under en längre period har varit irriterad och värkt. Antagligen är den bara överansträngd och med en övning och starkare muskler runtomkring trodde sjukgymnasten att det kommer att ge med sig. Det sade han efter att ha gjort en överskådlig undersökning.

Fredagskänsla.
Jag testade att löpa ett pass före vi slog oss till ro vid matbordet och högg i på fredagssoppan. Efter det sjönk vi ner i soffan med ett glas vin och choklad och där kom tröttheten ifatt oss. Vi konstaterade att fredagar är de dagarna vi lägger oss tidigast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s