Borpasset.

Det är förståligt att uppslutningen på Borpasset inte var rekordstor. Vädret var minst sagt ruskigt med lätt regn och snöblask.

Det var för övrigt över en månad sedan jag cyklade onsdagspasset i Bor. Men efter att ha klätt på mig alla lager vinterkläder, packat lampor, laddat batterier, stuvat in cykeln i bilen och äntligen var på väg kom jag på att jag glömt glasögon. Jag är känslig för kyla på ögonen, så suck. Väl framme skulle jag haka på det nyservade bakhjulet och upptäckte att jag inte fått med mig axeln som håller hjulet på plats. Suck!
Men som tur var hade Pelle och Carina både glasögon och en axel till låns.

Rundan
Vi höll oss mestadels på asfalt då de snöblaskiga grusvägarna var omöjliga att cykla på. Det var inte helt enkelt att överrösta dubben och vinden men några ordväxlingar fick vi till.

Ca 1,25 h cykling för min del, Carina och Pelle hade lite mer på klockan.
Sedan mötte Keith upp till fikat, också blöt och frusen efter att ha cyklat en runda själv då han var sen från jobbet. Han har ju haft problem efter gallstensoperationen och har inte kunnat träna så i morse när han skulle gå nerför nerför trappan gav sig benen till känna.

Härligt och gott med fika på favoritfiket. Väl hemma blev det en stund i bastun, tycker det är bästa sättet att bli varm.

Gott mellis före passet: keso, aprikos, blåbär och koriander.

IMG_1178

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s