Många har cyklat på Isaberg under påsken.

Det har varit en härlig helg på Isaberg på många sätt. Även om det har inneburit mycket jobb för Keiths del har jag sett att han har njutit av att träffa alla cyklister som också har varit på Isaberg en eller flera dagar under påsken.

Varvet på SM-banan blev åkbart precis före påsk och nu har många testat. Banan är inte helt klar och ännu är den inte markerad så vi har guidat många och även pratat med de efter för att få veta vad de tyckte.

Responsen har varit oerhört positiv och många tycker som mig att den är häftig, annorlunda och rolig. Det blir bra  flyt i åkningen trots tekniska utmaningar. Den är jobbig och krävande också vilket de som tävlar oftast tycker är kul.

Vilka har testat banan?

Jönköping ligger nära, knappt en timme med bil. Så det har varit många Jönköpingscyklister på plats bland annat förbundskapten i MTB Anders Ljungkvist, bloggerskan Elna, junior SM medaljören Martin Setterberg tillsammans med Meridaåkaren Adam Gustavsson . De var för övrigt två väldigt trevliga grabbar och vi pratade med de några gånger under dagen. När de dessutom gav mycket bra betyg till banan sken Keith ikapp med solen. La Lepre Stanca var där, också begeistrade i banan och bergets övriga leder. Borås CAs juniorer ville inte åka hem…

Här pratar vi däck. Martin visar och pratar varmt om kurvgreppet i sina 2,4 x-King för Keith.

Det har grävts lite också. Ny stig på den gula leden.

Treken har jobbat lagom mycket och vilat mellan varven.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s