Håret, psykpass och soligt till Cycle Camp 

Idag har jag arbetat, jag har klippt håret och jag har cyklat. Jag är väldigt dålig på att gå till frisören i tid men denna gången var det bara tre månader sedan senast, det är oftast minst sex månader i vanliga fall. Jag tar alltid bara topparna, det är för att jag alltid har håret på utväxt. Av någon anledning blir det aldrig långt. I somras precis efter att jag blivit av med min nackkrage gick jag till en okänd frisör, jag bokar alltid den som kan ta emot mig samma dag eller senast dagen efter. Jag bad henne göra en rejäl toppning och såg framför mig att det skulle bli ca fem centimeter men frisörskan tyckte tydligen att femton var mer rätt. Jag blev rätt sur men efter att håret är klippt är det inte mycket mer att göra än att börja spara igen…

Cykelpasset idag gick runt sjön

Nu kan jag iallafall sätta upp håret i en tofs igen. Det tycker jag är smidigt när man bär cykelhjälm. Eftersom detta är en cykelblogg så får jag lov att styra om samtalsämnet till dagens pass. Har ni cyklat idag? Hundan vilken vind det kom från norr, iom att det var varmt borde väl vinden kommit från söder?  Då jag tog skogsvägen ner till Vittayd kände jag inte av medvinden så jag blev galen när jag i Vittaryd (3 mil söder om Vmo) insåg att det skulle vara motvind hem. Det är så psykiskt att åka utmed sjön Vidöstern i motvind från Vittaryd och hem (ca 3 mil) det gör så ont i benen och tiden går så långsamt. Det är ungefär det jag minns av dagens pass, motvinden. Ca 53 km och 27km/h i snitt.

Fint väder till Cycle Camp på Isaberg 

 

Det ser lovande ut med vädret till helgen. Verkar som att det ska bli riktig vårvärme och sol. Vi kör Cycle Camp för 7e året, otroligt och kul. Det blir över hundra cyklister på Isaberg som cyklar, umgås och har roligt.

Keith susade fram på racern lite väl fort 2014 -skärpan blev lite si och så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s