Inget kaffe och cykling tidigt.

Jag tänkte prova att minska mitt kaffedrickande. Idag har jag stått över helt. Det är knivigt att bryta vanor. Istället för kaffe tänkte jag dricka riktigt grönt te. Igår kväll klickade jag hem ett grönt te från Kina och ett från Japan. 120 g kostade ca 400 kr. Långt ifrån lika dyrt som en carbonhoj/kg.

Kul med racer. 

Det var roligt att köra racer på Cycle Camp. Så roligt att jag valde racerhojen framför MTBn på morgonens träning. Men jag är glad för att jag har hittat till MTB-cyklingen för det är banne mej fortfarande roligare på många sätt.

Det skulle regna hela dagen enligt yr och det har stämt. Enda chans till cykling i uppehåll skulle vara tidigt på morgonen så därför blev det earlybird.  Eftersom passet skulle bli längre och lite hårdare åt jag frukost före. Utan mat har jag svårt att ta i ordentligt. Det gick hyfsat och rundan vart: Hånger-Dannäs-Forsheda-Fänestad-Kärda. 57 km och 30,5 km/h i snitt. 

Klarade mig inte undan regnet men vinden höll sig någorlunda. Och jag är glad för att få slita på min landsvägshjälm. Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s