Distanspass på MTBn. 

Det fanns en stor önskan om att kunna vara med på Billingen. Även om jag väldigt gärna vill att allt ska vara som vanligt måste jag inse att det är en bit kvar. 3,5-4 h timmars tävlingar i skogen måste jag vänta med. Som läkaren säger ”Ännu får du så lov att hänga med på vad kroppen vill och säger. Det  är fortfarande inte så länge sedan din kropp utsattes för en rejäl olycka.”

Mina förhoppningar är att kunna köra första långloppet i slutet av maj i Jönköping, Rallarloppet. Det är 6 mil och ca 2,15-2,5 h. Det är nog rimligt. 

Tränade hårt istället

Jag har bara cyklat korta pass i veckan och ville ha till ett lite längre pass, gärna hårt. Satte ett mål på att köra minst tre timmar och minst 8 mil. Inga onödiga pauser, mest asfalt, lite grus, kuperat och blåsigt. Det var jobbigt mest hela tiden -var det inte uppför var det motvind. Sista milen var i och för sig bra med vind i ryggen. 

Jag har ätit och sovit men är fortfarande trött. Det känns skönt att kvällen fortsatt är lugn. Jag borde ta mig ut och tvätta cykeln, vilket jag har slarvat med hela veckan. 

För övrigt har det varit många cyklister på berget idag igen. Gnosjö, Jönköping,  Eskilstuna, Borås, Stockholm och Skåne har representerats.    Brytons uppfattning om dagen.  STRAVA sade 83,4 km, 3 h och 753 höjdmeter. 
  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s