KOM och Cykling med GoPro åt Borås Tidning. 

Inte för att jag kände mig pigg idag men jag kände längtan efter att köra intervaller. Därför bestod dagens pass i tre STRAVA segment à ca 5 min st. Tycker det är lättare att ta ut sig genom att köra segment.

Kul med pers

Personliga rekord var främsta målet. Det lyckades jag med i två av fallen. Även det tredje kändes bra men där registrerade inte STRAVA. Tur för Markus som skickade mig en gel på posten när han gjorde en bra tid och slog mig där. Men idag har jag all anledning att sända tillbaks den där gelén eftersom jag tog ett rejält kliv från honom på XC-Stravat, där blev jag tom KOM. Förbättringen från 5,06 till 4.19 beror främst på att det är mer lättrullat nu och även lite på att jag tar kurvorna och hindren snabbare.    Borås Tidning var på Isaberg.

Det är mycket buzz kring Isaberg som cykelmecka och enligt reportern på Borås Tidning var det därför de besökte berget idag.  De verkade också få mersmak då den ena planerade för en privat resa hit med familjen inom kort.

SM-banan med GoPro     Jag fick den äran att köra SM-banan med tidningens GoPro på styret. 20 minuter film på ett MTB-varv kan ibland vara drygt att kolla på så jag spetsade till det med att sätta framhjulet i en sten och slå runt. Det gjorde ont och jag slog i smalbenen (kameran klarade sig som tur var). Men som jag sagt tidigare, jag har varit med om värre… Nu 50-års middag här på Isaberg och imorgon åker vi till Vårgårda cykeltävling på studiebesök.

2 reaktioner på ”KOM och Cykling med GoPro åt Borås Tidning. 

  1. Fantastiskt ställe att cykla på. Vi var där över helgen och cyklade med hela familjen. pratade också med borås tidning. Vet du när de skulle publicera sitt reportage?

    • Kul att du gillade bergets cykelmöjligheter. Borås Tidning skulle hålla lite på reportaget så de visste nog inte riktigt när det kommer med i tidningen. De skulle publicera både på webben och i tidningen. Vi får hålla utkik…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s