Guidade danska journalister.

Jo, i söndags fick jag och Keith nöjet att guida två danska journalister som skriver för en cykeltidning. Cyclemotion. De var inte bara trevliga, de cyklade riktigt bra också. Det märktes att de hade cyklat sedan barnsben, på stigarna försvann de snabbt.

Nåja, den ena herren åkte fatbike. Han ville samla mil på den inför deras stundade utmaning på 850 km (3veckor) fatbike i Colorado. De hade en fin meritlista med erfarenheter som Cape Epic och Transalp. Henrik pratade sig för övrigt varm om Cape Epic, ett flerdagars ettapp MTB lopp i Sydafrika. Keith – det skulle kunna bli vårt nästa cykelprojekt efter SM :)

Både jag och Keith gillar att möta människor. Det finns mycket spännande att få höra om.

Vi visade Järnbärarleden, Nissafors strandudde, Hestra och Bjärsvedsklint. De sade sig gilla Isaberg och älskade SM banan. De hade själva byggt mycket banor kring Roskilde, där de bor. Klubben de tillhör heter TO ÖL vars namn är efter just öltillverkaren TO ÖL. Tydligen är det ett prestigeöl som är topp tio på någon världsrankinglista. Vi fick en flaska som tack, det blir spännande att få prova.

Före Henrik lämnade Isaberg bokade han ett par stugor även nu till helgen. Då tar han med sig sina danska klubbkompisar -ett betyg gott nog.   Älgarna i älghänget tittade fram lagom till vi passerade (men det är ju roligare att fota cyklisterna).  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s