Lyssnar på kroppen. 

  

Kroppen har sagt sitt en tid. Hjärnan vill gärna. Men den bestämmer inte. Och efter diverse tester, läkarbesök och idag ett bra samtal med min sjukgymnast är det tid att minska på träningsbelastningen och mängden under en liten period för att se vad som händer då. Hua. Ett riktigt tråkigt läge.

Jag är så himla sugen på att ta i och prestera. Tävla och vara stark. Förra året vid den här tiden var jag på god väg till mitt livs bästa form sett till syreupptag och styrka. Det var tider för mig. Jag älskar känslan som infinner sig när man är stark, tar ut sig, blir trött men så kommer återhämtningen som en överraskning och kroppen säger kör, kör, kör. Det är härligt. 

Historiskt har cykelformen varit på väg var år vid denna tiden. Några år har det varit viktigt att vara i Vätternruntform. 2013 var jag i både Vätternform (snittad på 39,1 km/h i 30 mil) och landsvägs-SM form (blev 8a).  Förra året ville jag komma i långloppsform. Det var lovande med ett bra Cykelrallan. Men ett mindre bra lopp helgen efter –Lida loop som blev sista långloppet 2014.

Så nuläget har säkerligen med avslutningen av tävlingssäsongen att göra. 

2 reaktioner på ”Lyssnar på kroppen. 

    • Anna, tack gulliga. Det är så lätt att glömma hur det kunde varit för mig. Jag har ju gjort en bra rehab hitintills men. Men.
      Kram Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s