Isaberg igen

Gårdagen bjöd på en förträfflig studentfest. Det var Keiths systerson som var den lyckliga och nu väntar nya utmaningar i form av att producera radioprogram som ska sändas 2016. Det blir häftigt att ha släktingen i lurarna på distanspassen. 

Isaberg idag

Nu var det ett tag sedan jag cyklade SM banan. Så jag började passet med ett varv själv. Ragnarök kändes som en utmaning igen, den var lös och lite läskig. Det var jag inte ensam om att tycka så ikväll ägnade jag och Keith någon halvtimme på att rätta till och fösa bort ett lager löst grus. Efter det provkörde jag och uppleve att det blev bättre. 

Träffade Eksjö cyklister. 

Stötte på ett par cyklister från Eksjö CK som jag tog tillfället att sällskapa med. Tyvärr fick Christer lida för att han satsade i ett hopp. Han fick vila i sig i form medan jag och Carl-Fredrik fortsatte ytterligare någon timme på en runda utanför berget. Tycker att vi höll ett bra tempo och blev både trötta och varma. 

Vad kunde väl passa bättre än att avsluta passet med en kokosnöt i solen. Senast jag drack och åt en sådan var 2006 när vi var i Thailand på semester.  

 Ragnarök  Jag  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s