Att möta morgonen med ett cykelpass.

Jag har inte semester men när vädret äntligen bjuder till vill jag vara ute, därför checkade jag in sent på jobbet idag. Jag hade planerat för att komma iväg på ett distanspass på cykeln ca 07, eftersom jag vaknade före klockan ringde var jag iväg före tuppen gal.

Jag gillar det där med morgonträning mer nu än förr och njuter av att se naturen vakna till. Möta soluppgången, nattens dimma och människor som hämtar morgontidningen. 
Det var friskt i luften och även om det bara var 10 grader när jag begav mig kändes det okey. 

Jag körde ett cykelpass igår kväll, 1 h hårt på grusväg och 45 min halvhårt/hårt på vår XC banan. Jag passerade ett par STRAVA segment som förbättrades.

Gårdagen satt kvar i benen på dagens distans men jag kunde köra på bra i tre timmar (8 mil) och glädjande nog svarade benen hyfsat trots att de var lite trötta. Nu är de väldigt stumma. Det känns som att det blir vila imorgon .

Det är trevligt att hinna med att lyssna på podcaster när man distansar. Jag lyssnade på en med Jonas Colting om lchf. Tycker att Colting diskuterar intressanta ämnen och gillar att han framför sina åsikter men tycker samtidigt att han drar ut på tiden och det blir lite segt. Kan rekommendera Värvets pod med Anna Serner, Svenska Filminstitutets vd. Hon hade mycket intressant att förmedla till mig.

Efter allt vart det kort stretch och fika före jobbandet.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s