ett kliv fram och två bak

  
Ovan herrar hade aviserat om ett lugnt pass och det var precis vad jag var ute efter. Men det ändrades ganska snabbt och tempot skruvades upp. Jag har lite svårt för just det. Ibland finns det en anledning till att man vill ha ett visst pass. Men, eftersom kroppen var med och jag alltid tycker att det är roligare när det körs så vart det ett kul pass idag. 

Ett kliv fram och två bak.

Efter att ha tagit ett kliv fram under senare delen av juli fick kroppen nog. Förra veckan var två steg bak. Jag är trött och har extremt låg puls vid ansträngning och har dålig återhämtning. Med undantag för lördagspasset när jag hade normal puls och kapacitet när jag körde 4 varv på vår XC bana. Trots att det har varit så sedan olyckan blir jag lika tagen på sängen var gång, det är svårt att förstå. Men jag är inte den enda som har det kämpigt, även badbyxfabrikörerna har nog haft det tufft i sommar. 

Svårt med framtidsplaner

Eftersom det har känts bra sedan slutet på juni och då jag gjorde ett bra race i Motala 1a augusti var planen att fortsätta ligga i och försöka bättra på formen. Det finns några tänkbart roliga tävlingar kvar i höst. Bockstensturen, SM i XCM, Västgötaloppet bland annat. Jag får vänta in i det sista och se hur det känns. 

Glad för var bra pass jag kan tillryggalägga. Dagens pass var ett av de.  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s