CX pass. 

Det går inte i undgå att prata väder när man håller på med utomhussport. Oss cyklister emellan, vilken höst det har varit. Man har ju knappt behövt kolla yr, inte behövt köra inne eller slita på regnstället. Det har varit helt fantastiskt. 

Som det oavlönade cykelproffs jag är på tisdagseftermiddagar kom jag ut kl 15. Min mekaniker (sambo) hade fixat ett flaskställ och finjusterat sadeln. Så det var bara att trampa. Bara. Jäklar vad blåsigt det var. Det är bland det psykigaste jag vet att ha konstant motvind. Men då har man å andra sidan medvinden att se fram emot tänker ni. Fast av någon konstig anledning har man oftast kantvind istället. En fördel är att det är bra träning. 

Ju fler pass jag kör på min Trek Boone 9 desto mer känner jag mig bekväm med cx träningen. Det är fortfarande lite ovant och det märks framförallt i benen att jag har en annan sittställning. Jag tror att det är tack vare cykeln som jag har kört snabbt på några stravasegment utan maxinsats. Materialet har betydelse. 

Sex mil igår. Efter det sen farsdagsmiddag med familjen. Ungdomarna hade beställt sallad och kött och det hade far ordnat bra. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s