Morgonpass och recept.

Morgonstund har guld i …

Jag hade en tanke om jag skulle dela upp simpasset i några 200 meters och vila för att sedan trycka på lite mer men det gick väl sodär. Jag vilar för lite och är för dålig på att simma på. Den klassiskt dåliga ekvationen. Passet blev istället ca 50 minuter i långloppsstil. Bara bröstsim för min del, jag kommer inte att lära mig crawl, det har jag inte tålamod till att träna. Fö värker mina axlar redan, det måste vara ett tecken på att jag tog i och att jag är ovan. Vågar inte ens tänka på hur det ska kännas imorgon. Det kan tom bli jobbigt att cykla när vi ska ha träningsdag med Gnosjö FK.

Jag kände mig pigg idag, kan delvis bero på att jag vilade igår. I övrigt tycker jag att det har varit en seg vecka.

Bakning med durramjöl.

Jag vet att jag har lovat er att blogga om min bakning med durramjöl och om min Trek Boone 9. Vissa är nog mer intresserade av det ena mer än det andra och vice versa.

Durrafrallisarna kommer här:

http://www.risenta.se/durrafrukostbullar.

Nu är det så länge sedan jag bakade att jag nästan glömt vad jag ändrade i receptet. Jag brukar få anpassa lite efter vad som finns hemma. Jag vet att jag inte hade rismjöl och istället tog vanligt vetemjöl. Och jag hade ingen husk hemma så det hoppade jag över, istället tillsatte jag mer mjöl för att degen skulle hålla ihop bättre. Det var en väldigt kladdig smet men med olja på händerna så var det enklare att forma till bullar. Gjorde bullarna i muffinsformar.

Jag blev överraskad över hur goda de blev. Men man ska gilla otraditionellt, grovt bröd för att tycka om dessa.Namnlöst-5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s