Cykling i sol. 

Vi har haft en period med utmanande väder. Kulmen nåddes i helgen när det regnade på tvären och blåste upp till stormen Gorm. Jag cyklade förbi ca 8 st nedfallna träd idag men det var i betydligt bättre väder. Nästintill perfekt med sol och tre grader som sjönk till strax under nollan före jag var hemma.

Jag körde först en runda mot Hånger och testade någon ny väg som inte ledde fram till något, tyvärr fick jag vända. På vägen hem stannade jag till vid bruket och körde några varv cx träning innehållande kurvtagning. Det var jag inte van vid så det kändes stelt men det vart ett bra avbrott i den annars ”malande” vintercyklingen.

Ca två timmar lugnt med hänsyn till att jag är lite medtagen av min stora tandförlust. Det var grymt skönt att kunna komma ut.

Förberedd för feedback

Imorgon ska jag få feedback på min personlighetsstil av några jobbarkompisar. Vi går en ledarskapsutbildning och har genomgått en så kallad IDI profiling. Vår handledare är fö även fystränare för HV71. I vilket fall kräver kursen förståelse för teorin kring olika personlighetsprofiler så ikväll satte jag mig på ett cafe och läste och fikade.

Väl hemma producerade jag matlådor. Det känns alltid lika bra efter att jag får något sådant gjort. Nästan så att jag längtar efter morgondagens lunch redan, det beror främst på att det är saffran i såsen.

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s