Vintercykeln har åkt fram. 

Igår var det tufft att jaga Keith på stigarna. Om det berodde på att jag plockat fram vintercykeln vilken är en hardtail eller på att han kommit i bättre form och jag var trött ska jag låta vara osagt. 

Men på dagens pass var jag både piggare och mer taktiskt så jag lade mig först för att kunna bestämma tempot. Det gick fint och vi cyklade uteslutande på stigar. Blöta, leriga och hala sådana. Precis vad jag behöver träna på. Keith vek av hem efter ca 1 timme och jag fortsatte ca 2 ytterligare. Tycker att vädret var riktigt uselt då det regnade och blåste kraftigt men det var aldrig kallt. Blev rejält trött efter två timmar så sista timmen var en utmaning. Efter passet var jag fikasugen.

Keith paddlade.

Keith åkte inte hem för att lägga sig på soffan. Han mötte upp GI för att paddla kanadensare i Lagan. Två tuffa timmar verkar det som. Han har inte varit överdrivet pigg efter och nu ligger han tom på soffan. 

Det var bättre att cykla i skogen än på grusvägar med tanke på den kraftiga vinden. Men det var ovant att cykla på en hardtail, man får stå upp mycket mer vilket blir jobbigt när man inte är van.  

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s