Ledighet, cx-fail, fatbikeride

Det känns helt rätt att vara ledig. Vi tar igen oss, cyklar och fixar med små projekt som inte blir av annars tex rensa garderober.

Rutinerna är ändrade. Vi har tagit sovmorgon till kl 8 och mattiderna har förskjutits någon timme.  

 
   

Vi har också sett till att cykla en hel del. Jag var så säker på att snön som kom i natt skulle försvinna till lunch. Men inte, tvärtom det fortsatte snöa en bra stund och vägarna var omöjliga (för min del) att cykla på. Jag vände hem efter ca 3 km men Keith manövrerade sin cx i modden och fortsatte en bra stund till.  

 Jag var matlagningsinspirerad och såg till att ha en kycklingsoppa och nybaka frallor klart när Keith ramlade in frusen. Soppan var riktigt god. Jag gjorde inte precis som receptet men ungefär. Frallorna med rågsikt, aprikoser och valnötter var något kompakta och degiga men i övrigt goda.  

 Fatbikeride

Före mörkret hann jag med en tur på fatbiken. Det är en cykel med breda däck som är gjord för att cykla på snö. Det fungerade riktigt bra och var roligt att cykla stig. På vissa ställen i skogen där det var ordentligt blött och snön hade halvsmält var det omöjligt att få fäste men annars gick det ta sig fram på de flesta stigarna. 2,4 mil. Ca 1,30h. Då var det en hel del asfalt också, det går inte undan i skogen. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s