Vanliga rutiner men ovanliga smällar.

Idag gästade vi som vanliga arbetare igen. Hårt att komma upp men jag har turen att jag är en frukostmänniska, frullen är alltid en ljusglimt. Det brukar vara gröt på vintern men jag tvärvände på juldagen och började med youghurt igen. Varför? Jo vi fick en julpåse med mycket goda ekologiska tillbehör såsom torkade hallon, blåbär och äpple av Keithans föräldrar. Nu är de snart slut, då får jag gå på gröten igen. Antar att hallonen kostar en hel veckopeng och vi måste ju ha lördagsgodis också. Livet är fullt av prioriteringar.

 Vintersolståndet 

Vi får tacka ovan för att solen går ner 10 minuter senare redan. Det, lite snö och sol gjorde det ljusare en stund längre.  

 Vi har bara någon minusgrad men jag upplevde att kylan gick ända in i märgen trots ordentligt med vinterkläder. Vägarna är fortfarande torra och fina så jag har sluppit undan dubbdäcken ännu. De brukar ju annars bidra till att man får upp värmen, dels blir det trögare rullmotstånd och dels går det ännu saktare och vinden blir inte lika hård.  

 Jag siktar inte på Rapha Festive 500 detta år men har hittills fått ihop 31 mil sedan julafton. Jag vänjer mig mer och mer vid crossen och idag kändes den bättre, mycket tack vare att sadeln är utbytt till den jag vet fungerar för mig på racer. 

I övrigt har det inte hänt så mycket mer än att vår post var eldhärjad idag och Keith hade hört smällar i natt vid 4 tiden. Livet på landet är allt lite spännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s