Längtar efter träning.

Jag är fortsatt förkyld, men halsont har bytts till snuvig och täppt näsa. Det känns otåligt när det gäller att vila och vänta samtidigt som jag vet att det är enda sättet att bli fri den.

Det är typiskt att morgnar och kvällar bjuder både på sol upp- och nedgång.
Jag hade gärna cyklat, tagit fina kort, kommit hem till en sprakande brasa, ätit gott, varit härligt trött, sovit och drömt om morgondagen. 

Förutom att jag älskar att träna är det inte hela världen att det blir få träningstimmar just nu, det är långt kvar till säsong.

Tid till annat

Skulle det vara något positivt med att vara förkyld är det att man får lite outfylld tid efter jobbet. I tisdags kväll var vi på en intressant föreläsning om stress. Vad är hälsosam stress, när börjar det bli farligt och vad kan man göra för att inte hamna ända ner i botten och utveckla utbrändhet. 

Det har blivit promenader. Och strax kommer hela ledarligan för Friluftsfrämjandets mtbskola för barn hit till oss. Vi ska planera och förbereda för vårens kurser. Det känns väldigt kul att det äntligen ska finnas ledarledd mtb-skola för barn i stan. Jag är glad att det är i Friluftsfrämjandets regi, det känns tryggt med den fina värdegrunden de står för. Så nu ska vi brygga kaffe och fixa fika.

Vi hörs snart igen. Då kommer det mer information om bland annat SM i MTB. Håll utkik. 

 Mellis. Jag älskar mellanmål.  
 Nätshopping. Inte nog med att jag blev förkyld på konferensen, det blev dyrt också. Efter ansiktsbehandlingen var jag tvungen att beställa massa bra krämer.  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s