Frukostförändring och fikacykling.

Jag har ändrat lite i frukosten senaste veckan, knäckebrödet och avokadon är tillagt. Jag äter alltid gröten/flingorna först och efter det ägget/brödet. Det är i den ordningen alla jag känner, av en outgrundlig anledning, äter frukost. Undra om det beror på att man sparar det godaste till sist?!  

På tal om. Igår hamnade vi sedvanligt på Borfiket. De hade bakat en ny sortens kaka som föll mig i smaken – en stor cookie med jordnötter, choklad och dumle i smeten. Wow!

Före det åts det frallor och innan det cyklades det. Så nog var vi förtjänta av den där superfikan. 

Det var många veckor sedan jag kunde vara med på Borträningen så det var roligt att cykla i grupp, ungefär till klockan 19. Efter det vart det mörkt då mitt batteri inte var laddat för mer än fem minuter mörkercykling. Orutinerat av mig att glömma ladda. Men jag höll mig nära de andra och lyckades hänga med hela vägen hem. 

Vi var ett gäng om ca tio cyklister + Keith som cyklade en kortare runda. Det har varit bra uppslutning den senaste tiden. Kan man ju förstå -alla gillar väl cykla+fika=togetherness. 

Ett par stycken kom på racer. Det är tidigt att ha racerpremiär i mitten av mars på svensk mark. Samtidigt härligt att kunna. Själv har jag ingen racer sedan ett och ett halvt år. Det känns inte motiverat att ha en ståendes i garaget då de turer jag avverkar på racer per år går att räkna på en hand. 

Det vart en bra dag träningsmässigt igår med både morgon och kvällsträning. Jag tycker att det känns i kroppen idag och kör därför endast ett kort cykelpass ikväll. Hostan har faktiskt inte riktigt gett sig ännu, lite trist. Jag får öka dosen ingefära- och honungsdryck helt enkelt.

Bild från cykeltåget i Bor.   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s