Helgpass.

Hörrini, måndag och läggdags igen. Hua så fort tiden går.

Jag skulle aldrig ha sagt att löpningen känns bra för självklart fick jag äta upp det på gårdagens terränglöpning. Benen var som stolpar, det var svårt att få upp pulsen och klockan stod stilla.

Och som på många andra platser i Sverige var det riktigt aprilväder med hageltäckt mark och minusgrader. Men kaffet efter passet (ca 45 min) hade jag ju ändå gjort mig förtjänt av och det smakade.

Kaffe är fö den största produkten av fairtrade-märkta produkter (följt av bananer och vin). Fairtrademärkta produkter ökade med 19 % förra året. Härlig utveckling!

img_3263

Foamroller 

Jag vill ju bli av med stockarna så fort som möjligt och ryktet säger att en foamroller kan vara till hjälp. Så jag lät prova (efter att jag varit och köpt en).
Det var inte helt enkelt att få till rullningarna och det gjorde väldigt ont (på rätt ställen). Jag ska träna in tekniken då jag tror att rullandet kan gör nytta. Inte lika bra som massage men man kan nog få igång blodgenomströmningen. Ska träna på tekniken imorgon igen.

Cyklandet.

Ett cykelpass på två timmar i lördags. Jag kände mig inte superpigg och de timmarna var fullt tillräckliga för att få mig trött. Lite stigcykling men mest grusvägar. Ca 40 km.

Just på detta parti tog jag det säkra före det osäkra och gick förbi vilket också var en utmaning. En fotisättning hade blivit kallt för tassarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s