Gympass och minisemester i Uppsala

Jag hamnade i den trevliga staden Uppsala i torsdags. Men före det gjorde jag en dag i Södertälje på Skoda branding utbildning, vilket var jättetrevligt.

Fö bodde vi i Södertälje dagen före jag tänkte kört mitt bästa Lida Loop någonsin på min sprillans nya Trek. Men det slutade med en krasch in i en tall, fortsatte med en flygtur till Karolinska där det visade sig att jag hade ådragit mig 14 frakturer bl.a. rygg, nacke och bröstbenet. Som ni vet har det gått ganska bra ändå efter, men det har varit en utmaning.

Nu är det nya utmaningar och det är att vara gravid. Det är både jobbigt och härligt på samma gång. Jag är glad för att kunna träna och hålla igång.

Passet idag

Anledningen till att jag är just i Uppsala är enkel, här bor min kära syster. Vi lyxade till det med en semesterdag igår och startade upp morgonen med ett gymbesök.

Jag gillar Friskis i Uppsala. Passet såg ut så här:

2000 meter rodd (9 min)
6,3 km crosstrainer (25 min)
2 km löpband (10 min)
ca 35 min styrka med ben, bröst och ryggövningar.

Jag såg ut så här ungefär:
Vi hade även lite shopping på önskelistan och även om kassarna inte var fulla blev det en trevlig stund. Det är alltid viktigast för oss att ”prata ikapp” och ta igen förlorad tid. I och med avståndet från Uppsala till Värnamo ses vi för sällan. 

Samtalsämnena var många och ett av de vi avhandlade var hur själva förlossningen går till och hur värkar känns. Intressant ämne för min del. Nu när jag är väntande i 6 månaden känns det mer och mer verkligt att det utvecklas  ett barn där i magen som så småningom om ska komma ut.

Det har varit ett ganska lugnt barn och hittills är det bara jag som känt sparkarna. Men igår kväll höll hon igång och då fick syrran vara den första att känna dessa häftiga livstecken från magen. Det är väl sånt som nära och kära tycker är stort medan andra inte höjer på ögonbrynen för.

Vi har det mysigt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s