Ledig dag och SM-banan. 

Fy sjutton vad skönt med en ledig torsdag. Det känns välbehövligt. Jag började dagen med att städa, vilket inte är det roligaste jag vet, men någon måste ju göra det med. 

Sedan slängde jag ihop en sats chokladbollar, bryggde kaffe, bytte om till löparkläder och begav mig till Borgen. Jag kan ju inte cykla SM-banan men att löpa går bra. Jag gjorde Strava-spår för 10-12 respektive 13-14 åringarnas banor, det ska användas för att märka ut på kartorna. 

Känslan idag var bra, det var ungefär som att springa på sommaren. Varmt, svettigt och gött. Jag känner såklart mina begränsningar och jag är märkbart tyngre men på ett härligt vis. Vad var det Viktor sade, kaninmage tror jag.  

Många cyklister på besök

Jag delade på SM banan med ett gäng cyklister från olika klubbar i Sverige. Misstänker att många passar på att testa banorna för att sedan dra vidare och titta på EM i MTB, som just nu pågår i Huskvarna. 

Självklart pratade jag med några och frågade nyfiket om deras upplevelse av banan. De var positiva och tyckte att det var tekniskt och krävande men också roligt. Bra, precis det vi vill! Alla kommer inte gilla men det gäller att passa på att ta in positiv energi när man kan. Banan är inte klar, det kommer tillkomma fler roligheter under våren. De nygjorda partierna har satt sig bra, men nu när banan används i större utsträckning kommer de bli ännu bättre flyt. 

Före jag begav mig hem vart det fika i solen ihop med banbyggargänget. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s