Borgen cykling och XCE-banan klar. 

Idag lyckades jag vara kvar i sängen till kl 8.15. Det är någon form av rekord för mig som alltid är uppe med tuppen. Jag hade hela huset för mig själv då Keith redan hade begett sig till Borgen för ett dagsverke ihop med Henrik+hans grävmaskin och Pelle+hans hjullastare. Målet var att få ordning på den nyanlagda sprintbanan till SM.

Cykling i Borgen.

Jag bryggde kaffe och fixade fikabröd, cyklade till Borgen och var där strax efter 10. Då hade de precis fikat men det är alltid tacksamt att bjuda arbetare, de fyller gärna koppen en tredje gång och tar en bulle till. 

Jag träffade en tävlingscyklistfamilj från Östergötland som kommit för att prova SM-banan. Alltid trevligt med besök.

Själv kan jag inte cykla SM banan med respekt för att jag bär på ett barn. Jag tog mig an den orangea slingan som är uteslutande stig men utan hopp och dropp. Jättefin och rolig cykling. Var ute totalt nästan två timmar och det kändes bra idag. Det tog ut sin rätt, jag blev jättetrött och somnade på soffan efter en dusch och lunch. Känns som att behovet av en riktig sovardag blivit tillfredställt. 

I eftermiddags ägnade jag mig åt en lugnare aktivitet såsom att baka smörgåstårta för första gången. Två klassiska varianter, en med skaldjur och en med skinka och leverpastej. Tänkte våga mig på att bjuda på de imorgon på morsdag.  

När klockan passerat sju dök Keith in och var frusen och blöt men nöjd med att SM-banans XCE (sprint) bana grävts klart. 800 meter kort med små hopp, kurvor och en liten rockgarden. Var ju tvungen att ta en raggarrunda ikväll och kolla. Den kommer bli kul när den torkat till och satt sig.

Skoda satsar hårt på att synas i cykelsammanhang. Svenstigs och Skoda är huvudsponsorer till SM. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s